Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

19 december 2018 - 09:16  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Kerstlichtjesroute basisschool De ViergangWie: Gert-Jan Schotanus Waar: AarlanderveenWanneer: 18 december 2018 | 19.30 uur

Wethouder Schotanus is aanwezig bij de lichtjesroute van basisschool De Viergang in Aarlanderveen. In de omgeving van de school is een lichtjesroute uitgezet, waardoor leerlingen en hun ouders al lopend het kerstverhaal beleven. Na afloop van de route hangen de leerlingen een hanger met kerstwens in de bomen bij de muziektent. 

Parkinson Café
Wie: Han de Jager
Waar: Wijkcentrum Kerk en Zanen, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 19 december 2018 | 13.30 uur

Wethouder De Jager is aanwezig bij het Parkinson Café, een bijeenkomst waar mensen met Parkinson, partners, mantelzorgers en andere betrekkonen met elkaar ervaringen kunnen uitwisselen. Tijdens deze bijeenkomst wonen de bezoekers de theatervoorstelling ‘Kristallen Tranen’ bij. In deze voorstelling vertelt Hans Holtslag, zelf Parkinson patiënt, hoe hij omgaat met zijn omgeving. 

Lancering wintereditie Alphen INTO Business en verkiezing Machtigste van Alphen 2018
Wie: Liesbeth Spies, Gerard van As en Kees van Velzen
Waar: Archeon, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 19 december 2018 | 16.00 uur 

Burgemeester Spies en wethouders Van As en Van Velzen zijn aanwezig bij de lancering van de wintereditie Alphen INTO Business en de verkiezing Machtigste van Alphen 2018. De 'machtigste Alphenaar' wordt ieder jaar in december gekozen. De lijst van in totaal vijftig personen wordt samengesteld door eerdere winnaars van de verkiezing en Werner van den Bosch, uitgever van Alphen INTO Business.

Opening speeltuin De Rode Wip
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Hazerswoude-Rijndijk
Wanneer: 19 december 2018 | 16.00 uur

Wethouder Schotanus opent speeltuin De Rode Wip in Hazerswoude-Rijndijk. In de speeltuin zijn onder andere nieuwe speeltoestellen en een nieuwe waterbak geplaatst. Ook is er meer groen geplaatst. 

Opening tentoonstelling het Ontstaan van Holland
Wie: Kees van Velzen 
Waar: Archeon, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 22 december 2018 | 11.00 uur

Wethouder Van Velzen opent de tentoonstelling het Ontstaan van Holland, het Hollandse Huis. In de tentoonstelling zijn voorwerpen uit Gerulfs (de eerste familie die als graven regeerden over het gewest dat nu bekend staat als Holland) tijd te zien. De tentoonstelling is tot en met zondag 31 maart 2019 te zien.  

Nieuwjaarsreceptie gemeente Alphen aan den Rijn
Wie: College
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 7 januari 2019 | 19.30 uur

Het college heet inwoners welkom op de nieuwjaarsreceptie, georganiseerd door de gemeente. Op de receptie treden muziekvereniging DSS en het koor Summertime op en houdt burgemeester Spies een speech. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn