Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

9 januari 2019 - 08:46  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Feestelijke bijeenkomst plan de StadspoortWie: Gerard van As Waar: Bouwlocatie op de hoek van Wielewaalstraat-Thorbeckestraat, Alphen aan den RijnWanneer: 9 januari 2019 | 15.00 – 16.30 uur

Wethouder van As verricht de officiële handeling voor het bereiken van het hoogste punt van appartementencomplex de Stadspoort, in aanwezigheid van toekomstige bewoners. De 38 nieuwbouwappartementen zijn verdeeld over zeven woonlagen. Het gebouw telt 9 vrije sector huurappartementen en 29 koopappartementen. De huurappartementen zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Daarnaast zijn er negen verschillende type koopappartementen waaruit gekozen kon worden.

Nieuwjaarsreceptie provincie Zuid-Holland
Wie: College
Waar: Provinciehuis, Den Haag
Wanneer: 9 januari 2019 | 16.00 uur

Het college is aanwezig op de nieuwjaarsreceptie van provincie Zuid-Holland. Samen met het bestuur van de provincie en andere gemeenten, wordt het nieuwe jaar ingeluid. 

Afscheid burgemeester Milo Schoenmaker
Wie: Liesbeth Spies en Han de Jager 
Waar: Gemeentehuis Gouda
Wanneer: 9 januari 2019 | 19.00 uur

Burgemeester Spies en wethouder De Jager zijn aanwezig op de afscheidsreceptie van de burgemeester van Gouda, Milo Schoenmaker. Na zeven jaar neemt Schoenmaker afscheid, hij wordt bestuursvoorzitter bij het Centraal Opvang opvang asielzoekers (COA). 

VOA Verkiezing onderneming van het jaar
Wie: College
Waar: Theater Castellum
Wanneer: 10 januari 2019 | 15.00 uur

Het college is aanwezig bij de bekendmaking van de onderneming van het jaar. De ondernemingen die kans maken op de titel zijn Archeon en Helicon. Archeon viert dit jaar hun 25-jarig jubileum. Helicon ondersteunt musea, kastelen, landhuizen en andere instellingen met culturele of (natuur) historische collecties met conservering.

Nieuwjaarsreceptie Zwammerdam
Wie: Gert-Jan Schotanus en Kees van Velzen
Waar: Gezwam, Zwammerdam
Wanneer: 11 januari 2019 | 20.00 uur

Wethouders Schotanus en Van Velzen zijn aanwezig op de nieuwjaarsreceptie in Zwammerdam. Samen met inwoners van Zwammerdam wordt het nieuwe jaar ingeluid

Opening zonneweide Hazerswoude-Dorp
Wie: Liesbeth Spies en Leo Maat
Waar: Voorweg, Hazerswoude-Dorp
Wanneer: 14 januari 2019 | 14.30 uur

Burgemeester Spies en wethouder Maat openen de zonneweide in Hazerswoude Dorp. Het stuk grond is twee hectare groot en is volledig bedekt met zonnepanelen. Dit is de eerste zonneweide in de gemeente. Initiatiefnemer van de zonneweide is Cees Lourier. Door een samenwerking met de gemeente en Raedthuys Pure Energy is deze zonneweide aangelegd.  

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn