Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

30 januari 2019 - 13:24  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Informatieavond Zon op AlphenWie: Leo MaatWaar: Gemeentehuis Alphen aan den RijnWanneer: 29 januari 2019 | 20.00 uur

Wethouder Maat is aanwezig bij de informatieavond Zon op Alphen. Tijdens deze avond worden inwoners geïnformeerd over de bouw van de zonneparken GC Zeegersloot en Rijnvicus. Op het dak van de driving range van de golfclub en op het dak van Rijnvicus aan de Distributieweg in Alphen komen zo’n 2.000 zonnepanelen. Hier kunnen inwoners van Alphen, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk hun eigen duurzame energie opwekken.

VOA bijeenkomst
Wie: Han de Jager 
Waar: Parkvilla, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 31 januari 2019 | 16.00 uur

Wethouder De Jager is aanwezig bij de VOA bijeenkomst met het thema Slim werkgeven. Tijdens de bijeenkomst wordt gesproken over succesvol ondernemen in een krappe arbeidsmarkt: hoe komt men nu en in de toekomst aan goed personeel.

Bezoek aan Benthuizen
Wie: Gert-Jan Schotanus 
Waar: De Tas, Benthuizen
Wanneer: 1 februari 2019 | 14.00 uur

Wethouder Schotanus brengt een bezoek aan Benthuizen. Tijdens het bezoek wordt samen met het Dorpsoverleg Benthuizen aandacht besteed aan onder andere de Bentwoudlaan en de School met de Bijbel.

GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs
Wie: Kees van Velzen
Waar: ITO-terrein, Noorwegenlaan 37, Hazerswoude-Dorp
Wanneer: 6 februari 2019

Wethouder Van Velzen is aanwezig tijdens de voorjaarsbeurs van GROEN-Direkt. Op 5 en 6 februari begint bij GROEN-Direkt het tuinseizoen 2019 met de Voorjaarsbeurs. De internationale tuinplanten vakbeurs waar men inkopen kan doen voor het voorjaarsassortiment en daarnaast een ontmoetingsplek voor (inter)nationale tuincentra, exporteurs en groothandels. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn