Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kom naar de cultuuravond in het gemeentehuis op 11 maart

26 februari 2019 - 14:37  •  AllesinAlphen.nl  •  reacties

Kom naar de cultuuravond in het gemeentehuis op 11 maart

Alphen aan den Rijn - Muziekles, een kooroptreden, een repetitieruimte, cultuur op school, een bezoek aan de bibliotheek, festival, kunstwerken op straat, het is allemaal cultuur. Gemeente Alphen aan den Rijn draagt op verschillende manieren bij aan cultuur. Hiervoor hebben zij een cultuurvisie. In de visie wordt aangegeven waarom cultuur belangrijk is voor de gemeente, wat zij ermee willen bereiken en hoe zij dat gaan doen. De gemeente is de cultuurvisie nu aan het vernieuwen. Dit doen ze samen met inwoners, cultuur beoefenaars, culturele organisaties, ondernemers en initiatiefnemers.

Workshops
De gemeente nodigt jou uit om deel te nemen aan de cultuuravond op 11 maart in het gemeentehuis. Tijdens deze avond geven ze een terugkoppeling van de wensen en meningen die er tot nu toe verzameld zijn. Maar ze gaan vooral aan de slag. Er zijn workshops waarin samen met jou concrete ideeën worden bedacht die meegenomen worden in de nieuwe cultuurvisie. Je kunt deelnemen aan één van de volgende 4 workshops:
1. Zichtbaarheid: publiek verleiden en verleid worden
2. Inclusief publiek: cultuur voor iedereen en overal
3. Vernieuwende financiering: crowdfunding, sponsering en meer
4. Slimmer samenwerken: elkaar vinden en verbinden

Aanmelden
Aanmelden kan tot 7 maart via deze link. Je bent welkom vanaf 19.00 uur, de avond start om 19.30 en eindigt om 21.30 uur. Je kunt bij jouw aanmelding aangeven welke workshop je wilt volgen.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn