Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

27 maart 2019 - 08:38  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Opening BuitenpretWie: Gert-Jan Schotanus Waar: Europapark, Alphen aan den RijnWanneer: 27 maart 2019 | 14.00 uur

Wethouder Schotanus opent de Buitenpret activiteit van Alphen Beweegt. Tijdens deze dag kan men een kijkje nemen in het leven van een wijkagent, mee helpen om het Europapark een stuk schoner te maken door zwerfafval op te ruimen en ook sporten met Alphen Beweegt.

Overleg met Belangenvereniging Zwammerdam
Wie: Kees van Velzen
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 27 maart 2019 | 19.00 uur

Wethouder Van Velzen maakt als wijkwethouder van Zwammerdam kennis met de Belangenvereniging. Tijdens het overleg wordt gesproken over de uitvoeringsagenda en actualiteiten in Zwammerdam.

Bijeenkomst deelauto aanbieders Holland Rijnland
Wie: Leo Maat
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 28 maart 2019 | 13.00 uur

Wethouder Maat opent de bijeenkomst deelauto aanbieders van Holland Rijnland. Vanuit het Energieakkoord Holland Rijnland wordt samen met 17 partijen gewerkt aan de regionale energietransitie. De regionale ambitie is om in 2050 een energieneutrale regio te zijn en daarmee bij te dragen aan de nationale en internationale doelstellingen op het gebied van klimaat en energie. Een belangrijke uitvoeringslijn hierbinnen is Duurzame Mobiliteit. Het onderwerp autodelen is één van de thema’s die wij hierbinnen actief oppakken. Tijdens de bijeenkomst wordt gesproken over hoe gemeenten de ambitie met elkaar kunnen realiseren.

Afscheid René Verkuylen
Wie: Han de Jager
Waar: Leiden
Wanneer: 28 maart 2019 | 15.30 uur

Wethouder De Jager is aanwezig bij het afscheid van René Verkuylen, bestuurder van Kwadraad. De kerntaak van Kwadraad is het leveren van maatschappelijke ondersteuning, zorg en welzijn. René Verkuylen neemt na ruim 9 jaar als vaste bestuurder afscheid van Kwadraad en treedt in dienst als bestuurder van DOCK, een collega sociaal werk organisatie die voornamelijk grootstedelijk actief is.

Onthulling bankje Rijnenburgermolen
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Beethovenlaan, Hazerswoude-Rijndijk
Wanneer: 30 maart 2019 | 10.00 uur

Wethouder Schotanus onthult het nieuwe bankje bij de Rijnenburgermolen. Het gebied rondom de molen, de Beethovenlaan, is door middel van buurtparticipatie opgeknapt. Nu wordt dit afgemaakt door het nieuwe bankje, gemaakt van oude kruipalen van de molen.

Voorjaarsconcert muziekvereniging Wilhelmina
Wie: Kees van Velzen
Waar: De Haven, Ipse de Bruggen, Zwammerdam
Wanneer: 30 maart 2019 | 20.00 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij het voorjaarsconcert van muziekvereniging Wilhelmina. De muziekvereniging komt uit Zwammerdam en bestaat uit ongeveer 35 leden.

Beëdiging Politiekids
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Boomgaard, Boskoop
Wanneer: 1 april 2019 | 13.00 uur

Burgemeester Spies beëdigt politiekinderen in Boskoop. Leerlingen van twee groepen 5 van de Immanuel school leren alles over onder andere de babbeltruc en verkeersveiligheid.

Uitreiken certificaten Sagènn
Wie: Han de Jager
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 1 april 2019 | 16.00 uur

Wethouder De Jager reikt de certificaten uit aan de cursisten van taalschool Sagènn. In opdracht van onder andere de gemeente voert Sagènn taaltrajecten uit voor niet-inburgeringsplichtigen. In de afgelopen periode hebben veel cursisten hun cursus succesvol mogen afronden.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn
Gemeente Alphen aan den Rijn.'
Gemeente Alphen aan den Rijn

Gemeentehuis van Alphen aan den Rijn.