Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

3 april 2019 - 09:51  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - PReT netwerkbijeenkomst ‘Recreatie & Toerisme in de lift!Wie: Kees van Velzen Waar: Restaurant Roest, BenthuizenWanneer: 3 april 2019 | 19.00 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij netwerkbijeenkomst van Stichting Platform voor Recreatie en Toerisme Alphen aan den Rijn (PReT). Tijdens deze avond zijn diverse pitches met informatie, ontwikkelingen en plannen voor recreatie en toerisme in het Bentwoud, Boskoop en buitengebied.

Symposium ‘Als de Randstad overstroomt, bestuurders aan het roer’
Wie: Liesbeth Spies en Kees van Velzen
Waar: IJmuiden
Wanneer: 4 april 2019

Burgemeester Spies en wethouder Van Velzen zijn aanwezig op het symposium ‘Als de Randstad overstroomt, bestuurders aan het roer’, geopend door commissaris van de Koning van de provincie Zuid-Holland, Jaap Smit. Dit waterveiligheidssymposium gaat over samenwerking tussen gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, waterschappen en het rijk in geval van een grote waterramp in het laaggelegen Holland.

Stakeholdersbijeenkomst Participe
Wie: Han de Jager
Waar: Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 4 april 2019 | 14.30 uur

Wethouder De Jager is aanwezig bij de stakeholdersbijeenkomst van Participe en neemt deel aan een panel over samenwerken in het sociaal domein.

15 jaar Topsport Talent School Scala College
Wie: Han de Jager
Waar: Scala College
Wanneer: 5 april 2019 | 19.00 uur

Wethouder De Jager is aanwezig bij de viering van 15 jaar Topsport Talent School op het Scala College. Oud-topsportleerlingen vertellen wat deze opleiding gebracht heeft en sportpsycholoog Steven Pont geeft een presentatie.

Uitvoeringsagenda Alphen-West/Hoorn
Wie: Leo Maat en Gert-Jan Schotanus
Waar: Alphen-West/Hoorn
Wanneer: 8 april 2019

Wethouders Maat en Schotanus zijn aanwezig bij de bijeenkomst ‘Werken aan je wijk’ in Alphen-West/Hoorn. Gemeente Alphen aan den Rijn werkt gebiedsgericht. Onderdeel daarvan is dorps- en wijkplannen 2018-2022. De komende tijd wordt van elk dorps- en wijkplan een uitvoeringsagenda 2019-2020 gemaakt. Samen met inwoners, dorpsoverleggen en maatschappelijke organisaties. Iedereen kan meedenken. In de dorps- en wijkplannen staan de speerpunten voor de komende 4 jaar. Bijvoorbeeld de zorg voor kwetsbare inwoners en jongeren, de verbinding van diverse culturen en een prettige verblijfsomgeving van het winkelgebied. De vraag voor de uitvoeringsagenda is nu welke speerpunten en bijbehorende actiepunten hebben prioriteit?

 

 

 

 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn
Gemeente Alphen aan den Rijn.'
Gemeente Alphen aan den Rijn

Gemeentehuis van Alphen aan den Rijn.