Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

10 april 2019 - 09:24  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Opening Zon op AlphenWie: Liesbeth Spies en Leo Maat Waar: RijnvicusWanneer: 10 april 2019 | 16.00 uur

Burgemeester Spies en wethouder Maat openen Zon op Alphen, het zonnepanelenproject op Rijnvicus. Rijnvicus is één van de twee parken van het project Zon op Alphen. Het andere park wordt momenteel aangelegd op het dak van de driving range van Golfclub Zeegersloot. Samen vormen de parken van Zon op Alphen het grootste postcoderoosproject van de provincie Zuid-Holland en het één na grootste postcoderoosproject van Nederland.

Opening nieuwe peuterlocatie Kikkervisjes
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Boterbloemweg 200, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 11 april 2019 | 09.30 uur

Wethouder Schotanus opent de vernieuwde peuterlocatie Kikkervisjes, voorheen Boterbloemen. Daarnaast heeft de peuterlocatie nu een moestuin die deze dag ook wordt geopend.

Heropening boomkwekerswoning Boomkwekerijmuseum
Wie: Leo Maat
Waar: Boomkwekerijmuseum, Boskoop
Wanneer: 11 april 2019 | 14.30 uur

Wethouder Maat heropent de boomkwekerswoning bij het Boomkwekerijmuseum. De woning stamt uit 1870 en is gerenoveerd. De woning is heringericht in een stijl die past bij een boomkwekersgezin rond 1910. De herinrichting is mede mogelijk gemaakt door een subsidie uit het gemeentelijk Erfgoedfonds en dankzij donaties van het Toos Looman Fonds, het Verboom Fonds en het Cornelia A. Mesmanfonds.

Opening Koningsspelen
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Voetbalvereniging Hazerswoudse Boys, Hazerswoude-Dorp
Wanneer: 12 april 2019 | 08.45 uur

Wethouder Schotanus opent de Koningsspelen in Hazerswoude-Dorp. De Koningsspelen zijn een gezamenlijk, actief en sportief Oranjefeest voor alle basisschoolleerlingen en hebben het doel te laten zien dat samen goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is.

VZHG-congres
Wie: College
Waar: Rotterdam
Wanneer: 12 april 2019 | 10.00 uur

Het college is aanwezig op het congres van de Vereniging Zuid-Hollandse Gemeenten (VZHG). Tijdens deze dag neemt burgemeester Spies deel aan het podiumgesprek over democratische vernieuwing. Het centrale thema van de dag is “Nieuwe energie voor Zuid-Holland”.

Wijkbezoek Hazerswoude-Rijndijk Oost
Wie: College
Waar: Voetbalvereniging Bernardus, Sweelincklaan 1, Hazerswoude-Rijndijk
Wanneer: 16 april 2019 | 19.00 uur

Het college brengt samen met raadsleden een bezoek aan Hazerswoude-Rijndijk Oost. De komende maanden organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn elf keer een speeddate op diverse locaties. Het bezoek aan Hazerswoude-Rijndijk Oost is het tweede bezoek.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn