Nieuws

« Vorige - Volgende »

Raadsleden 3 gemeenteraden op werkbezoek

2 oktober 2012 - 09:12  •  Gemeente Alphen a/d Rijn  •  reacties

Raadsleden 3 gemeenteraden op werkbezoek

Alphen aan den Rijn - De raadsleden van de gemeenten Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude brengen aanstaande zaterdag 6 oktober een vierde en laatste werkbezoek. Een delegatie van raadsleden bezoekt twee gebieden van de gemeente Alphen aan den Rijn. Zo kunnen de raadsleden op informele wijze kennismaken met bedrijven en inwoners.

De eerste groep brengt onder andere een bezoek aan de Social Sofa, het Romeins museum bij het Archeon en Burggooi. In Burggooi laat een aantal inwoners zien wat de kracht is van goede samenwerking tussen inwoners en de gebiedsbeheerder. Aan het eind van het programma zijn er drie korte presentaties over de ontwikkelingen van bedrijventerrein Rijnhaven, over de ontwikkelingen bij de Penitentiaire Inrichting en de samenwerking tussen inwoners en een gebiedsbeheerder.

De tweede groep bezoekt de kern Zwammerdam en neemt onder andere een kijkje bij de huisartsenpraktijk, de Kromme Spaak, het Ziendepark en Ipse de Bruggen. Aan het eind van dit programma zijn ook hier drie presentaties. En wel over de ontwikkelingen bij Ipse de Bruggen, over het ontstaan van de buurtbus in de Meije en over de belangenvereniging Zwammerdam. 

Wilt u zich aansluiten bij één van de twee programma’s, meldt u zich dan aan bij de griffie via telefoonnummer 0172 46 5352 of per mail: griffie@alphenaandenrijn.nl.

Fotograaf: Josh Walet