Nieuws

« Vorige - Volgende »

25 juni: Inloopavond verbreding N207 Noord

14 juni 2013 - 11:54  •  Gemeente Alphen a/d Rijn  •  reacties

25 juni: Inloopavond verbreding N207 Noord

Alphen aan den Rijn - De ontwerpbestemmingsplannen voor de verbreding van de N207 Noord zijn goedgekeurd door de colleges van Kaag en Braassem en Alphen aan den Rijn. Iedereen kan vanaf 20 juni de ontwerpbestemmingsplannen gedurende zes weken inzien en eventueel reactie geven. Op 25 juni organiseren de gemeenten samen met de provincie Zuid-Holland een inloopavond om de plannen verder toe te lichten.

Tijdens de inloopavond kunnen de ontwerptekeningen van de verbreding bekeken worden. Ook worden tekeningen uit de ontwerpbestemmingsplannen gepresenteerd. Verder licht de provincie het onderzoek naar geluidsschermen, het landschapsplan en de Westvariant toe.

Medewerkers van zowel de gemeenten als van de provincie staan klaar om een toelichting te geven op de plannen en tekeningen en vragen over de verbreding te beantwoorden. Geïnteresseerden kunnen op elk gewenst tijdstip binnenlopen tussen 19.00 en 20.30 uur.

Meer informatie
De ontwerpbestemmingsplannen liggen van 20 juni tot 2 augustus 2013 ter inzage. Informatie over de bestemmingsplanprocedure voor de N207 Noord vindt u op de websites van beide gemeenten.

Meer informatie over de maatregelen van de provincie op de N207 tussen Leimuiden en Gouda kunt u lezen op http://www.zuidholland.nl/n207. Daar kunt u zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsflits N207 Leimuiden-Gouda. 

Fotograaf: Josh Walet