Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hoogste bieding Alphens.nl onderzijde Maximabrug

9 december 2016 - 10:00  •  reacties

Hoogste bieding Alphens.nl onderzijde Maximabrug

Alphen aan den Rijn - Op het stadkantoor opende burgemeester Spies afgelopen 6 december de enveloppes met de inschrijvingen. Onder toeziend oog van notaris Kroes en wethouder Hoekstra bleek het bod van Alphens.nl het hoogste te zijn. Aan de onderzijde van de brede klep van de Maximabrug wilde de gemeente Alphen aan den Rijn reclamemogelijkheden aanbieden. Met de opbrengsten wordt het behoud van de natuur in de Gnephoek gesteund.

Jurre van Eyndhoven was erg in zijn nopjes: "Het heeft ons veel geld gekost, maar we willen wat terug doen voor onze woonplaats en we hopen dat er nog meer bezoekers naar onze site komen". René Driesen van Groen Links was tegen de brug, maar geeft desgevraagd aan hij blij is dat de natuur in de Gnephoek toch nog een beetje steun krijgt. Ank de Groot van RijnGouweLokaal vertelde teleurgesteld te zijn. Zij vond dat de kleine nieuwssites in Alphen zo geen enkele kans krijgen. Voorzitter Goethart van Studio Alphen sloot zich daarbij aan. Wethouder Hoekstra was blij met de brede steun voor "zijn" brug.

Het logo aan de onderzijde van de klep blijft een jaar lang zitten. Daarna krijgt iedereen weer de mogelijkheid een bod te doen. 

Fotograaf: Josh Walet