Nieuws

« Vorige - Volgende »

McStudiebeurs: Anna van de Geer uit Alphen aan de Rijn beloond met 1 jaar collegegeld

10 september 2013 - 16:38  •  McDonald's  •  reacties

McStudiebeurs: Anna van de Geer uit Alphen aan de Rijn beloond met 1 jaar collegegeld

Alphen aan den Rijn -

“Ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij zeer belangrijk, nu en in de toekomst”, vertelt Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland. “Werken bij McDonald’s betekent trainen, leren en werken en een impuls voor je carrière. Binnen, of later mogelijk buiten het bedrijf.”

1200 nieuwe banen in drie jaar
Naast de focus op de ontwikkeling van medewerkers, blijft McDonald’s Nederland ook investeren in groei. In de eerste helft van dit jaar openden vijf nieuwe restaurants hun deuren en ook de komende jaren verwacht McDonald’s verder te groeien. “De komende drie jaar zullen wij ruim 1200 banen creëren. En met ruim 17.000 medewerkers en een focus op de ontwikkeling van deze medewerkers, zijn wij een waardevolle werkgever”, vertelt Sempels. 

De vijftien talenten die maandag de studiebeurs voor één jaar ontvingen, zijn geselecteerd uit 112 ingezonden essays. De deelnemers konden kiezen uit twee onderwerpen, gerelateerd aan het werken bij McDonald’s: Medewerker van de Maand en het Ronald McDonald Kinderfonds. Deelnemers benaderden de opdracht vanuit hun eigen invalshoek, en soms gerelateerd aan hun studie.

Vijftien McDonald’s medewerkers ontvingen maandagavond de McStudiebeurs

Fotograaf: Josh Walet
McDonalds Centrum.'
McDonald's Centrum

McDonald's midden in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Verwante nieuwsberichten