Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense woensdagmarkt gaat verhuizen

15 november 2013 - 10:25  •  Ramon Sterker  •  reacties

Alphense woensdagmarkt gaat verhuizen

Alphen aan den Rijn -

Na veel "wikken en wegen" en door intensief overleg met de gemeente is er uiteindelijk besloten tot een verhuizing naar een andere (bekende) locatie op het Aarplein in het centrum van Alphen aan den Rijn, waarbij de oude vertrouwde klanten, nieuwe klanten en een groter aantal marktondernemers kunnen bouwen aan een kwaliteitsmarkt op de woensdag met veel specialisme, goede adviezen een breed assortiment met veel gezelligheid en vooral koopplezier. Naast brood, groente & fruit, kaas, kip, noten en vis kunt u op deze vernieuwde "PRACHTmarkt" meer specialisten aantreffen met bijvoorbeeld, exotische groente & fruit, kaarten & hobbyartikelen, kleding, een marktserviceshop, buitenlandse hapjes, dierenbenodigdheden, stoffen per meter, bloemen & planten, horloges, kleding, lederwaren en nog veel meer. En dat allemaal met de "know how" van een marktondernemer/specialist, die zich juist daardoor onderscheidt van de meeste andere detaillisten en supermarkten. Op de markt word je nog één op één geholpen, geadviseerd en wegwijs gemaakt binnen de verschillende producten of krijg je een bijzonder recept voor het maken van zuurkool, krokante kip, kaasfondue, roti of een speciale omelet. Maar je kunt ook advies verwachten voor het maken van je eigen wenskaarten, je kleding of het zelf repareren van je fietsremmen.

Op deze markt kun je ook jezelf zijn, een grapje maken of een geheimpje delen met de koopman in verband met een (kinder-)kadootje voor sinterklaas, kerst of gewoon als verrassing, maar wel "economisch shoppen". De sfeer van de markt is eigenlijk de sfeer van een gemiddeld mensenleven, alledaags met lichte en donkere dagen, soms in weer en wind, even ontspannen, een leuk gesprekje, mensen ontmoeten en dan aan het einde van de rit een zeer tevreden gevoel overhouden. Dàt wordt het profiel van deze vernieuwde woensdagmarkt op het Aarplein. Dit wordt een PRACHTmarkt !

Probeer het eens uit, kom naar deze markt en neem je moeder, de buurvrouw, je kinderen en alle andere uit deze regio ook even mee... We verwelkomen u graag vanaf woensdag 27 november wekelijks van 9:00 - 16:00 uur.

Fotograaf: Josh Walet