Nieuws

« Vorige - Volgende »

Eerste kerstdag vieren bij De Verrassing van Alphen?

12 december 2013 - 12:15  •  Petra Schröder  •  reacties

Eerste kerstdag vieren bij De Verrassing van Alphen?

Alphen aan den Rijn -

Deze mensen uit de omgeving van De Verrassing zijn van harte uitgenodigd om zichzelf of een ander op te geven voor dit gezellige samenkomen. Wij werken met een gastenlijst, dus aanmelden is verplicht. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Dit feest kan mede gerealiseerd worden door de actie van de ING bank in Alphen; 'Betrokken bij de buurt', waar De Verrassing voor is genomineerd en een geldbedrag van €500,- voor krijgt. Als we op de eerste plaats eindigen dan kan het bedrag zelfs €2000,- worden!

Verder worden wij al door een aantal organisaties gesponsord en zijn nog op zoek naar mensen of bedrijven die 'plastic' kerstballen willen sponseren. Dan kunnen we de grote kerstboom voor de deur, die gesponsord is door de gemeente, versieren. Verder zijn we nog op zoek naar een viertal vuurkorven met hout erin om die dag aan te steken. Natuurlijk zijn wij erg dankbaar voor alle reacties en hulp van mensen die hier belangeloos aan mee willen helpen om dit te laten slagen.

Als laatste nog een oproep aan mensen die wel willen komen, maar wegens een fysieke beperking niet naar De Verrassing kunnen komen. Deze mensen nodigen we zeker uit om te bellen met De Verrassing, met telefoonnummer 0172-588882. Wij gaan er dan voor zorgen dat u wordt opgehaald.

Wij hebben er zin in, u ook? Graag tot ziens in De Verrassing van Alphen.

Fotograaf: Josh Walet
De Verrassing van Alphen.'
De Verrassing van Alphen

Sociaal eethuis en ontmoetingspunt.

Verwante nieuwsberichten