Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bewoners Zoutmanstraat en omgeving tevreden!

21 maart 2014 - 11:00  •  reacties

Bewoners Zoutmanstraat en omgeving tevreden!

Alphen aan den Rijn -

Keuzes bewoners
De bewoners kregen een nieuwe badkamer en toilet en hebben hiervoor zelf de kleur van hun tegels uitgezocht. Ook zijn de buitenkozijnen opnieuw geschilderd waarvoor men hun voorkeur voor kleur kon uitspreken. 

Energie besparen
Het glas van de draairamen op de eerste verdieping is vervangen door dubbel HR++ glas en er werden ventilatieroosters aangebracht. WonenCentraal heeft de gevels geïsoleerd en in iedere woning mechanische ventilatie aangebracht. De bewoners konden daarnaast tegen een geringe huurverhoging kiezen voor HR++ glas op de eerste verdieping. Dit alles zorgt voor een beter en aangenamer binnenklimaat. Bovendien kunnen zij hiermee een verlaging van de energierekening en woonlasten bereiken. 

In totaal namen de werkzaamheden zo’n zeven maanden in beslag. 

Tevreden bewoners
Gedurende de werkzaamheden zijn de bewoners goed opgevangen door het team van BAM Woningbouw. In de Van Riebeekstraat en Piet Heinstraat hebben zij in opdracht van wonenCentraal drie woningen ingericht die dienden als rustwoning. Ondanks dat de bewoners er even voor in de rommel hebben moeten zitten, zijn ze zeer tevreden met het resultaat. In de enquête die BAM Woningbouw heeft verzonden, scoorde de renovatie een 8,3.

Fotograaf: Josh Walet
Woonforte.'
Woonforte

Een woning waarin u zich thuis voelt.