Nieuws

« Vorige - Volgende »

LAURA bestuur betreurt ongeval 77-jarige deelnemer

3 juli 2014 - 09:24  •  reacties

LAURA bestuur betreurt ongeval 77-jarige deelnemer

Alphen aan den Rijn -

Uit de reacties op het bericht van afgelopen dinsdag blijkt dat veel Alphenaren het schandalig vonden dat de veroorzaker van het ongeval is doorgereden. Ook het bestuur van de LAURA reageert nu op het ongeval.

"Op dinsdagmorgen heeft zich, vlak na de start, omstreeks 8 uur, een ongeval voorgedaan. Hierbij is een 77-jarige LAURA deelnemer van de 100 km, aangereden op het fietspad door een andere fietser. Deze fietser heeft zich niet bekend gemaakt en geen hulp aangeboden.

Het slachtoffer is op dit moment thuis en heeft aan het ongeval een gebroken rib, een scheurtje in een rib en een gekneusde schouder overgehouden. Daarnaast is de fiets en de helm dusdanig beschadigd dat ze niet meer te gebruiken zijn.

Het LAURA bestuur betreurt ten zeerste dat dit ongeval heeft plaatsgevonden. De vele negatieve reacties geeft helaas aan hoe men denkt over fietsers die zich niet als een dame of heer gedragen in het verkeer. Daarnaast vinden wij dat de goede rijders niet moeten lijden onder een enkele rijder die zich niet gedraagt. Heb te allen tijde respect voor elkaar!

Wij hopen dat de veroorzaker sportief genoeg is om zich te melden zodat de schade op een nette manier kan worden afgewikkeld.

Het LAURA Bestuur"

Fotograaf: Josh Walet
Munneke Lourens