Nieuws

« Vorige - Volgende »

Opnieuw gouden PREZO-keurmerk voor Oudshoorn

15 september 2014 - 09:44  •  reacties

Opnieuw gouden PREZO-keurmerk voor Oudshoorn

Alphen aan den Rijn -

"Er waait een gouden wind door Oudshoorn." Zo omschreef de voorzitter van de auditcommissie van Stichting Perspekt het enthousiasme en het hart voor de zorg dat hij heeft ervaren in Verpleeghuis Oudshoorn. Locatiemanager Birgitta Weimar is bijzonder trots op het behaalde keurmerk: "Het is fantastisch dat wij het gouden keurmerk opnieuw behaald hebben! De uitslag van de audit toont aan dat onze medewerkers kwalitatief goede zorg verlenen en laat zien dat ons nieuwe concept kleinschalig wonen en de nieuwbouw van Verpleeghuis Oudshoorn aansluit op de behoeften van onze cliënten en medewerkers. En daar doen wij het voor."

PREZO staat voor PRE(staties) in de ZO(rg) en is een landelijk kwaliteitskeurmerk. De toekenning van het PREZO-keurmerk gebeurt door een onafhankelijk en geaccrediteerd kwaliteitsinstituut Stichting Perspekt.

Centraal in PREZO staan cliëntbeleving en resultaat voor de cliënt. Deze visie sluit zeer goed aan op het 'Planetree' zorgmodel waarmee de Rijnland Zorggroep sinds 2009 werkt. 'Planetree' is een manier van zorgen waarbij de mens centraal staat. Dit betekent zorg met persoonlijke aandacht en een respectvolle bejegening in een prettige, rustgevende omgeving. Een omgeving die warmte uitstraalt, waarin patiënten en hun familie én medewerkers zich prettig voelen.

Fotograaf: Josh Walet