Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense vanavond te zien bij 'Geld Maakt Gelukkig'

4 februari 2015 - 15:07  •  reacties

Alphense vanavond te zien bij Geld Maakt Gelukkig

Alphen aan den Rijn -

De 26-jarige Alphense verhuurt haar woning aan de Louise de Colignystraat aan een kennis als ze vanwege werk en haar relatie naar Amsterdam verhuist. Op 3 december 2014 krijgt Charlotte een telefoontje van een buurtbewoner, die ziet hoe de politie hennepplanten uit haar woning verwijderd. Charlotte neemt direct contact op met de politie, maar die wil niks zeggen omdat zij als hoofdverdachte wordt gezien. Uiteindelijk besluit de politie dat de Alphense naief is geweest, maar dat ze haar onschuld geloven.

Geld maakt gelukkig
De huurder is nog op vrije voeten, maar ondertussen zit Charlotte met een schuld van zo'n 15.000 euro opgezadeld, waarvan ongeveer de helft voor gas, water en licht. Omdat ze een financieel steuntje in de rug wel kan gebruiken, is Charlotte vanavond om 20.00 uur te zien in het tv-programma 'Geld Maakt Gelukkig' op SBS6.

In het programma krijgen deelnemers de kans geld te verdienen door de sympathie van het publiek voor zich te winnen. Het publiek bestaat uit 100 mensen die ieder 100 euro te vergeven hebben aan een van de drie deelnemers. Elke aflevering wordt er dus in totaal 10.000 euro verdeeld onder drie Nederlanders in acute geldnood.

Charlotte hoopt dat haar deelname bijdraagt aan een nieuwe start en dat ze deze situatie achter zich kan laten.

Bron: Leidsch Dagblad

Fotograaf: Josh Walet