Nieuws

« Vorige - Volgende »

Grote opruim- en opknapbeurt voor Park Zegersloot

7 april 2015 - 11:36  •  reacties

Grote opruim- en opknapbeurt voor Park Zegersloot

Alphen aan den Rijn -

Voor deze twee dagen zijn er een aantal punten die, na een rondje door het park dit voorjaar, naar voren kwamen. Zo wordt er deze dagen aandacht besteed aan zwerfafval, maar ook het schoonmaken van lichtmasten en bordjes, het herstellen van beschadigde bankjes en het verplaatsten van vuilnisbakken en zitjes behoort tot de actielijst. Er wordt natuurlijk gezorgd voor materiaal waar het goed van pas kan komen zoals vuilniszakken, werkmateriaal als een kraantje en voor grijpers voor afval en sponzen op stok om bordjes schoon te maken.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht want waar gewerkt wordt moet ook energie worden opgedaan. We hopen natuurlijk op mooi weer want dat geeft al energie maar er is ook koffie of thee en kleine versnaperingen.

Iedereen die wil en kan mag meehelpen op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en/of op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. Dus verenigingen, bedrijven uit het park, omwonenden of inwonenden van Park Zegersloot, maar natuurlijk ook andere Alphenaren, scholen of mensen die het gewoon leuk vinden om mee te helpen Park Zegersloot netter te maken. Ook wethouder Kees van Velzen zal zaterdagochtend aanwezig zijn.

Er wordt een kwartier voor aanvang van genoemde tijden verzameld op het terrein van Scouting Alphen aan den Rijn aan de Verlengde Aarkade.

Fotograaf: Josh Walet
10-04-2015 tot 11-04-2015 - Park Zegersloot Doe Dagen.'
10-04-2015 tot 11-04-2015 - Park Zegersloot Doe Dagen

Kom je ook helpen?