Nieuws

« Vorige - Volgende »

Store Eleven sponsor van Scorende Jongens

15 juni 2015 - 12:38  •  reacties

Store Eleven sponsor van Scorende Jongens

Alphen aan den Rijn -

De samenwerking tussen Scorende Jongens en Store Eleven zal bestaan uit twee delen en heeft een duur van negentien maanden. Aan de ene kant zullen zij als shortsponsor fungeren en aan de andere kant als uitgiftepunt van de kleding van Scorende Jongens.

Mede door deze samenwerking en de samenwerking met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid kunnen wij al onze huidige leden een compleet nieuw tenue aanbieden die ze met een voucher kunnen ophalen bij Store Eleven vanaf maandag 15 juni.

Scorende Jongens is een gratis voetbalinitiatief voor kinderen van 7 tot 12 jaar met ongeveer 120 leden. Momenteel biedt Scorende Jongens de mogelijkheid om op vier locaties in Alphen aan den Rijn gratis voetbaltrainingen aan te bieden. Zo zijn de geel-zwarte voetballertjes iedere zondagmorgen te vinden in het Weteringpark, Europapark, Luierpark en aan de Elzekrulzoom. Zij zullen de hele zomervakantie doortrainen en Scorende Jongens is daarom bij uitstek geschikt ter ondersteuning van de voetbalverenigingen in Alphen aan den Rijn.

Fotograaf: Josh Walet
Store Eleven.'
Store Eleven

Alles op voetbalgebied vind je bij Store Eleven!