Nieuws

« Vorige - Volgende »

De Alphense Studentenvereniging gaat van start!

7 september 2015 - 09:44  •  DAS Alphen  •  reacties

De Alphense Studentenvereniging gaat van start!

Alphen aan den Rijn -

Alphen aan den Rijn staat onder jongeren bekend als een saaie stad met te weinig uitgaansgelegenheden en afwisseling. Op initiatief van Evon Zevenbergen kwamen op 13 juli daarom maar liefst 18 jongeren bij elkaar om het idee van een studentenvereniging te bespreken en hierover te brainstormen.

"Inmiddels zijn tientallen jongeren zowel binnen het bestuur, als binnen verschillende commissies al weken bezig om vorm te geven aan dit idee. D.A.S. kent inmiddels een eigen website en verzamelde de afgelopen week al meer dan 150 likes op Facebook. Daarnaast is D.A.S. druk bezig met het organiseren van de eerste evenementen; zo staan onder andere een wekelijkse borrel, een D.A.S.-diner bij Trots en verschillende feesten al op de agenda", aldus Michiel Muller, bestuurslid PR & communicatie.

Nadat de afgelopen weken verschillende drukbezochte proefborrels zijn gedraaid, is het aankomende maandag 7 september eindelijk tijd om van start te gaan. Vanaf 21:00 uur is heel belangstellend Alphen van harte welkom op Julianstraat 42 voor de aftrap van De Alphense Studentenvereniging. Er zijn verschillende studentikoos activiteiten, lekkere hapjes en drankjes tegen ongekende studentenprijzen, maar er is bovendien een heleboel gezelligheid.

"Iedereen is welkom. D.A.S. komt namelijk niet alleen op voor jongeren met het labeltje 'student'. D.A.S. probeert op een eigen manier invulling te geven aan de behoeften van alle Alphense jongeren tussen de 18 en de 25 jaar. Gewoon lekker borrelen, veel feesten en leuke activiteiten organiseren zoals een bierfietstocht, kroegentocht, vrijgezellendiners of een gala. Wij gaan het de Alphense studententijd, nieuw leven inblazen", aldus praeses Evon.

Geintereseerden kunnen natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op de website: das-alphen.nl of facebook.com/dealphensestudentenvereniging.

Fotograaf: Josh Walet
De Alphense Studentenvereniging.'
De Alphense Studentenvereniging