Nieuws

« Vorige - Volgende »

Overvol Kruispunt viert feest tijdens heropening

1 december 2015 - 09:51  •  reacties

Overvol Kruispunt viert feest tijdens heropening

Alphen aan den Rijn -

Het openingsfeest was voor iedereen toegankelijk. De opening werd door meer dan 300 personen bezocht waarvan de helft inwoners van de Zeeheldenbuurt of vertegenwoordigers van andere kerken uit Alphen aan den Rijn.

Tijdens het open huis was het mogelijk om het hele gebouw te bezichtigen. Er was onder andere een looproute langs: de peuterspeelzaal, de werkkamer van Pastor Klaas, de vergaderzalen, de jongeren soos/bar, de tuin, het orgel en uiteraard de multifunctionele kerkzaal. Tevens waren er diverse activiteiten voor de bezoekers.

Enkele sprekers gaven een toelichting op de verbouwing en de kerkzaal waaronder de predikant Klaas van den Geest en de architect Pim van Dijk. De boodschap van de sprekers was dat de kerk niet alleen een gebouw is, maar bovenal een plek waar mensen God en elkaar ontmoeten. Afsluitend is het vernieuwde Kruispunt feestelijk en ondersteund door een swingende band geopend.

Op alle dagen van de week is heel Alphen welkom om voor één of meerdere dagdelen gebruik te maken van (delen van) het gebouw. Elke zondag om 9.30 uur en 16.30 uur is er een kerkdienst.

Fotograaf: Josh Walet