Nieuws

« Vorige - Volgende »

Minuut gratis winkelen voor huurder wonenCentraal

8 december 2015 - 11:20  •  wonenCentraal  •  reacties

Minuut gratis winkelen voor huurder wonenCentraal

Alphen aan den Rijn -

WonenCentraal verlootte deze prijs ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van De Baronie en als promotie van Mijn wonenCentraal. Alle gebruikers van Mijn wonenCentraal die zich voor 1 november registreerden maakten kans. Naast een minuut gratis winkelen werden er ook nog 20 andere prijzen verloot die besteed konden worden bij winkeliers van De Baronie.

"Hartstikke leuk dat ik heb gewonnen! Ik kon het eerst niet geloven, dacht dat het een grapje was". Zo vertelt mevrouw Benes uit Alphen aan den Rijn. "Het leek ons een leuke manier om klanten te bedanken voor het feit dat ze gebruik maken van Mijn wonenCentraal. We waren op zoek naar een leuke manier en hoe leuk is het dan om één minuut gratis winkelen aan te bieden bij Hoogvliet in De Baronie? Dat is twee vliegen in een klap. We wilden graag ons huurdersportaal promoten, maar ook het 60 jarig bestaan van De Baronie vieren". Zo vertelt Suzan Knipp, manager Strategie & Communicatie van wonenCentraal.

Bedrijfsleider Edwin van der Klok van Hoogvliet werkte graag mee. "Een ludieke actie van wonenCentraal. We vinden het leuk om mevrouw Benes hier te ontvangen. De schappen in onze winkel zijn logisch ingedeeld. Ideaal voor een minuut gratis winkelen." "Vooraf heb ik inderdaad wel even een rondje gedaan door de winkel, zodat ik wist hoe ik moest lopen", vertelt mevrouw Benes. De heer Van der Klok vervolgt: "Met een leuk resultaat voor mevrouw Benes."

Mevrouw Benes heeft goed gebruik gemaakt van ‘haar’ minuut. De race door de supermarkt leverde uiteindelijk € 121,-- aan boodschappen op.

Fotograaf: Josh Walet
Woonforte.'
Woonforte

Een woning waarin u zich thuis voelt.