Nieuws

« Vorige - Volgende »

Doneer uw kerstpakket aan de Alphense voedselbank

16 december 2015 - 11:54  •  reacties

Doneer uw kerstpakket aan de Alphense voedselbank

Alphen aan den Rijn - Als u echter uw kerstpakket een fantastische gift van uw werkgever vindt, maar het graag gunt aan andere mensen, dan zou u kunnen overwegen dit aan de Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken te schenken. In deze feestmaand zouden zij graag hun klanten iets extra´s geven, als het kan in de vorm van een pakket. De feestdagen zijn immers een periode van bezinning en gezellig samen zijn, om dan iets extra´s te hebben maakt het gezinsleven warmer.

Dankzij de bereidwillige medewerking van een aantal supermarkten in de regio, kunt u daar vanaf heden t/m 31 december a.s. uw kerstpakket afgeven ten behoeve van de Voedselbank. De inleverpunten zijn:

-Alphen aan den Rijn:Albert Heijn Aarhof + AH Ridderhof + Jumbo Herenhof-Boskoop: Albert Heijn-Hazerswoude-Dorp: Albert Heijn Beugelsdijk-Hazerswoude-Rijndijk: Jumbo-Koudekerk aan den Rijn: Albert Heijn Konincks

Financiële donatieKrijgt u geen kerstpakket, maar wilt u toch iets doen voor de voedselbank? Het zou fijn als u dan wilt overwegen een bedrag over te maken op hun bankrekeningnummer NL79RABO0106584464.

OrganisatiesNaast het feit dat u individueel kunt kiezen om uw kerstpakket te doneren aan het goede doel, kan dit ook organisatiebreed gebeuren. Krijgt uw organisatie veel geschenken van zakenrelaties en weet u niet zo goed wat u hiermee aan moet, doneer deze kerstpakketten en andere geschenken dan aan de voedselbank. Daarbij geven u en uw organisatie aan maatschappelijk betrokken te zijn.

De Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken en haar klanten danken u hartelijk voor uw bijdrage en wensen u en uw naasten fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling..

Fotograaf: Josh Walet
Voedselbank.'
Voedselbank

Het bestrijden van (verborgen) armoede en verspilling