Nieuws

« Vorige - Volgende »

Het Alphens.nl magazine 2015 is officieel gelanceerd!

17 december 2015 - 18:19  •  reacties

Het Alphens.nl magazine 2015 is officieel gelanceerd!

Alphen aan den Rijn -

Het Alphens.nl magazine staat ook dit jaar weer vol met interessante en écht Alphense artikelen. In de nieuws top 20 zijn de meest spraakmakende nieuwsberichten van 2015 te lezen en in het fotojaaroverzicht de mooiste foto’s van het afgelopen jaar. Ook zijn er blogs over Alphen aan den Rijn van onder andere Dolf Jansen, John Heitinga, Sander Mell en artikelen over 60 jaar De Baronie, familiebedrijf Van Keeken en 50 jaar de Molukse wijk. 

Het glossy magazine telt bijna 100 pagina's en heeft nog veel meer onderwerpen, die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te lezen. Het is een 'document' waarvan we hopen dat het de komende feestdagen in menig huis op tafel zal blijven liggen! 

Waar wordt het Alphens.nl magazine bezorgd?
Het Alphens.nl magazine wordt door heel Alphen aan den Rijn (de plaats, niet de volledige gemeente) bezorgd! Helaas moeten wij brievenbussen met een nee-neesticker overslaan, maar anders kun je het magazine begin volgende week in jouw brievenbus verwachten!

Woon je niet in Alphen aan den Rijn of woon je net buiten het bezorgingsgebied? Kom dan eind volgende week bij ons langs op kantoor aan de Raadhuisstraat 211 om een exemplaar op te halen! De deur staat open! 

 

 

Een sneak preview van het magazine!

Fotograaf: Josh Walet