Nieuws

« Vorige - Volgende »

Discofeest Ladies’ Circle Het Groene Hart op 12 maart

8 februari 2016 - 12:30  •  reacties

Discofeest Ladies’ Circle Het Groene Hart op 12 maart

Alphen aan den Rijn -

Stichting Jarige Job
Onder het motto 'Ieder kind verdient een verjaardag' trakteert Stichting Jarige Job kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke verjaardag. Deze gezinnen ontvangen van de stichting een verjaardagsbox t.w.v. € 35,00 met alles erop en eraan voor een geslaagde verjaardag zoals slingers, traktaties en uiteraard een mooi cadeau. 

Wildwest discofeest bij ALFREDS
Er zijn nog een aantal kaarten voor het feest beschikbaar. Bestel snel, beleef een geweldige avond en steun dit goede doel. De kaarten kosten € 25,00 per stuk en zijn beschikbaar via de facebookpagina van Ladies’ Circle Het Groene Hart. We hopen uiteraard een hoop mooie cowboys & cowgirls, indianen en sheriffs te mogen begroeten, maar verkleden is niet verplicht!! Het gaat ten slotte om de opbrengst voor het goede doel.

Dankzij onze geweldige sponsoren is er ook dit jaar weer een loterij met fantastische prijzen. Het feest begint om 21.00 uur. Locatie is ALFREDS. Vooraf dineren bij ALFREDS behoort ook tot de mogelijkheden. Graag reserveren via 0172-425 757. 

Fotograaf: Josh Walet
ALFREDS.'
ALFREDS

Meer dan een restaurant in Alphen.