Nieuws

« Vorige - Volgende »

Jongerenraadevent 2016 "Starten op de arbeidsmarkt'

9 maart 2016 - 11:17  •  Miranda Wigmans  •  reacties

Jongerenraadevent 2016 Starten op de arbeidsmarkt

Alphen aan den Rijn -

Het evenement is bedoelt voor (net) afgestudeerden, jongeren die binnenkort gaan afstuderen en  jongeren die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. In deze periode van allerlei veranderingen op de arbeidsmarkt is het lastig om de baan te vinden die bij jou past. De Jongerenraad van Rabobank Groene Hart Noord helpt je daar graag bij en heeft een mooi programma samengesteld.

Je kunt zelf een keuze maken uit verschillende workshop, een CV-check laten doen en gebruik maken van een professionele LinkedIn fotoshoot. De avond start met gastspreker Bas van de Haterd. Van de Haterd praat je bij over de huidige veranderingen op de arbeidsmarkt. Aansluitend kun je een keuze maken uit verschillende workshops;

1. De workshop 'online communiceren'  helpt je bij  ‘online’ krachtig communiceren. Hoe haal je zoveel mogelijk uit social media zoals LinkedIn of Facebook?

2. De workshop 'offline communiceren' heeft betrekking op krachtig communiceren face-to-face. Hoe kom je het beste over tijdens je sollicitatiegesprek?

3. De workshop 'onderhandelen': Hoe zorg je voor de beste arbeidsvoorwaarden?

Gedurende de gehele avond is het mogelijk om een professionele foto te laten maken voor je LinkedIn account en je CV te laten checken door HR-medewerkers van Rabobank Groene Hart Noord.

Klik hier voor meer informatie over de workshops, het programma op www.rabobank.nl/groenehartnoord. Je kunt één introducé meenemen naar deze avond. Deelname aan deze avond is gratis. Wel graag even aanmelden via de website.

Fotograaf: Josh Walet
10-03-2016 - Starten op de arbeidsmarkt?.'
10-03-2016 - Starten op de arbeidsmarkt?

Starten op de arbeidsmarkt?