Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kinderen uit Wit-Rusland keren zaterdag huiswaarts

18 april 2016 - 08:21  •  reacties

Kinderen uit Wit-Rusland keren zaterdag huiswaarts

Alphen aan den Rijn -

In de afgelopen week mochten de kinderen bij de HEMA voor hun familie en voor zichzelf een aantal cadeaus uitzoeken. De reistassen zitten dan ook behoorlijk vol. Een uitje was het feest in restaurant De Meiden die al voor de negende keer de kinderen uitnodigen voor een diner.

Het schoolreisje naar Madurodam en vervolgens het strandjutten vonden de kinderen geweldig. Het liedje'Daar was laatst een meisje loos' kennen de meeste kinderen nu uit het hoofd. De dag werd afgesloten bij McDonalds waar ze allemaal werden geschminkt.

Nog steeds vervelen ze zich niet en hebben de kinderen in deze slotweek nog wat activiteiten voor de boeg. De laatste keer zwemmen in Bodegraven wordt met een certificaat afgesloten en op woensdag vindt het slotfeest plaats voor kinderen en gastouders. De kinderen mogen zich 's middags mooi laten maken bij de kapper. Alle glitter en glamourspullen worden dan uit de hoge hoed getoverd. En dan….zaterdag is het afscheid nemen van de Hollandse gastouders en -kinderen en vertrekt iedereen weer huiswaarts! 'Do svidaniya', 'pakka', 'dag' en 'doei' zullen we dan ook meerdere malen horen!

Fotograaf: Josh Walet
Eethuis de Meiden.'
Eethuis de Meiden

Iedere avond gezellig dineren.