Nieuws

« Vorige - Volgende »

DAT in teken van APG en de betaalde vuilniszak

30 mei 2016 - 07:47  •  De Alphense Talkshow  •  reacties

DAT in teken van APG en de betaalde vuilniszak

Alphen aan den Rijn -

Het Alphens Platform Gehandicaptenbeleid heeft zich jarenlang ingezet voor gehandicapten en chronisch zieken in onze gemeente. Marjanne Orbons-Meijerink zal zaterdag vertellen waarom het bestuur van het APG geen andere mogelijkheid ziet dan zichzelf opheffen. Ook de vraag wie dan de gehandicapten in Alphen en omgeving gaat vertegenwoordigen zal dus gesteld worden. De Cliëntenadviesraad zal hier zeker een rol in krijgen. Voorzitter Kees Slingerland vertelt in DAT meer over de rol van de Cliëntenadviesraad. Ook wethouder Han de Jager zal toelichten hoe hij de medezeggenschap in de zorg ziet.

Na de pauze gaat DAT verder over de afvalscheiding in Alphen. De plannen van wethouder Hoekstra over de betaalde vuilniszak zijn in de politiek en bij de burger niet allemaal goed gevallen. DAT vraagt zich af wat de alternatieven zijn en welke plannen wel op een brede steun kunnen rekenen.

Deze keer zal de muziek verzorgt worden door de zangeressen Carlijn Flohr, Eline Ossevoort en Julia van den Broek.

Net als bij andere talkshows mag het publiek ook meepraten. Zaterdag 4 juni om 16.00 uur zijn de deuren van Café Alphens van theater Castellum geopend. De toegang is gratis.

Foto: Raymond Geertsen Fotografie

Fotograaf: Josh Walet
Cafe Alphens.'
Cafe Alphens

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend!