Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphens.nl is jarig en bestaat vandaag vijf jaar!

22 juni 2016 - 11:02  •  reacties

Alphens.nl is jarig en bestaat vandaag vijf jaar!

Alphen aan den Rijn -

In de afgelopen vijf jaar hebben wij gelukkig een flinke groei mogen meemaken en hebben we veel leuke projecten kunnen waarmaken. We hebben een paar van deze grotere en kleinere projecten voor je op een rijtje gezet.

2.000 bier en Sinterklaascadeautjes
De lancering van Alphens.nl werd ooit gevierd met het verspreiden van deurhangers in Alphen. Deze waren niet alleen aan voordeuren te vinden, maar ook aan fietsen in fietsenstallingen. Ook organiseerden wij een succesvolle EK-pool in 2012 (toen we nog wel meededen), broedde onze huisduif haar ei uit, deelden wij ruim 2.000 biertjes uit op het stadsstrand op het Thorbeckeplein, wisten we een Gazellen Award in de wacht te slepen en ontstond er een samenwerking met NU.nl.

Inmiddels is het vaste prik: in december wordt bij ieder huishouden in Alphen aan den Rijn het Alphens.nl magazine bezorgd. Hiermee blikken we terug op het afgelopen jaar, kijken we vast vooruit naar het komende jaar en is er ruimte voor leuke, écht Alphense artikelen. Daarnaast verrassen wij ook ieder jaar rond 5 december een Alphens gezin met een flinke zak Sinterklaascadeautjes.

Partijtje
Binnenkort zorgen wij dat jullie ons jubileum met ons mee kunnen vieren. We zeggen nog niet wat we gaan doen maar neem vooral je zwemspullen mee en je wordt niet thuis gebracht.

Op naar de volgende vijf jaar! Proost!

Fotograaf: Josh Walet
Alphens.nl.'
Alphens.nl

Alles over Alphen aan den Rijn!