Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kringloop zet ook afgevallen doelen in het zonnetje

12 juli 2016 - 13:51  •  reacties

Kringloop zet ook afgevallen doelen in het zonnetje

Alphen aan den Rijn - Ter ere van het jubileum wordt op 3 september 2016 een jubileumveilig georganiseerd. Directeur Martin van Keeken van Stichting Kringloop Alphen vertelt: "Wij vinden de veiling een uitgelezen kans om goede doelen te laten delen in de feestvreugde: vijf goede doelen zullen vanuit de veilingopbrengst een mooie bijdrage ontvangen." 

Een paar weken geleden riep de kringloop Alphenaren op om goede doelen aan te melden. Vijftien doelen gingen de strijd met elkaar aan om uiteindelijk in de top vijf terecht te komen. De winnaars werden bekend gemaakt op de Familiefeestdag.

Feest voor iedereen
"De tien doelen die het nét niet hebben gehaald, laten we natuurlijk niet met lege handen staan", zo vertelt Martin. "Daarom hebben we dinsdag 12 juli ook een cheque overhandigd aan Stichting Alphense Kinderboerderijen, De Gele Linde, Het Bunkertje, Het Rode Kruis, Nieuwe Alphenaren, PWA-bad Koudekerk aan den Rijn, Voedselbank Alphen aan den Rijn e.o.,  Vrienden van Ipse de Bruggen en Zonnebloem Alphen Centrum."

Alle bovengenoemde goede doelen hebben een cheque ter waarde van 250 euro ontvangen.

Fotograaf: Josh Walet
Stichting Kringloop Alphen.'
Stichting Kringloop Alphen

Meubels, woonaccessoires, witgoed en meer