Nieuws

« Vorige - Volgende »

Diverse activiteiten voor jongeren in het Europapark

12 augustus 2016 - 16:03  •  reacties

Diverse activiteiten voor jongeren in het Europapark

Alphen aan den Rijn - Op zaterdag 27 augustus worden in het Europapark in Alphen aan den Rijn verschillende activiteiten voor jongeren georganiseerd. De dag wordt georganiseerd door Sven Verwaaij en Karim Sewdajal, een aantal andere Alphense jongeren, de gemeente en BOOST.

Tegelijkertijd is er een inloopmiddag/-avond voor de jongeren. De inloop is bedoeld om de jongeren te laten vertellen over hun ideeën en wensen voor hun eigen buurt. Zo werd tijdens een eerdere inloop besproken om de shelter in het park op te knappen. Dit gebeurde afgelopen 15 juni.

Een gebiedsadviseur van de gemeente, wijkbewoner Peter, de jongerenwerker vanuit BOOST en de organiseerde jongeren zullen deze middag ook aanwezig zijn.

Programma
Van 15.00 tot 16.00 uur wordt er gechilld in het Europapark. Aansluitend wordt een bootcamp georganiseerd en het uur er na kunnen de jongeren free runnen. Van 18.00 tot 19.00 uur wordt er een BBQ georganiseerd. Daarna vindt er tot 21.00 uur een skate-activiteit plaats op de skatebaan in het park.

Fotograaf: Josh Walet
Europapark.'
Europapark

Park met speeltuin, skatebaan en hondenuitlaatplek.