Nieuws

« Vorige - Volgende »

'Deskundige begeleiding bij scheiding essentieel'

22 augustus 2016 - 13:40  •  Bernsten Mulder Advocaten  •  reacties

Deskundige begeleiding bij scheiding essentieel

Alphen aan den Rijn - Afspraken in het kader van de Dag van de Scheiding zijn mogelijk op vrijdag 9 september, of in de week daarna. Vragen kunnen worden afgevuurd op één van de vier familierechtspecialisten. Maak direct online een afspraak via www.berntsenmulder.nl/dvds2016a

"Vragen kunnen gaan over een scheiding en alles wat daarmee te maken heeft," zegt familierechtspecialist Jacomien Kapteijn. "Je kunt hierbij denken aan vragen over de invulling van een ouderschapsplan en het maken van een goede zorgregeling voor de kinderen."

Financiële gevolgen
"Vragen kunnen ook gaan over alle financiële en fiscale gevolgen van een scheiding. Denk aan de kinder- en partneralimentatie, de gevolgen voor de inkomenssituatie, hoe om te gaan met de gezamenlijke woning, de gevolgen voor het pensioen. En zo zijn er nog tal van zaken om rekening mee te houden. Ook kunnen mensen bij ons terecht met vragen over mediation."

Welke onderwerpen kunnen aan de orde komen?
- Echtscheidingen
- Kinder- en partneralimentatie
- Verdeling huwelijksgemeenschap
- Samenlevingscontracten
- Huwelijkse voorwaarden
- Omgangsregelingen
- Ouderschapsplannen
- Gevolgen voor pensioenen
- Afwikkeling echtelijke woning
- Erfrechtkwesties
- Mediation

Kinderen
De Dag van de Scheiding is ooit bedacht om mensen er op te wijzen dat goede begeleiding bij een scheiding heel belangrijk is. "Er komt veel bij kijken als mensen besluiten uit elkaar te gaan. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn, is een goede begeleiding van essentieel belang."

"Een scheiding heeft vaak verstrekkende gevolgen voor de beide partners en het is daarom belangrijk dat je goed wordt geadviseerd door een specialist op het gebied van het familierecht. Op de Dag van de Scheiding kunnen mensen gratis en vrijblijvend al hun vragen stellen aan een van onze familierechtspecialisten."

Aanmelden voor gratis adviesgesprek
Aanmelden voor de Dag van de Scheiding is verplicht en kan via tel. 0172-427195. Of via de website www.berntsenmulder.nl

Fotograaf: Josh Walet
Berntsen Mulder Advocaten.'
Berntsen Mulder Advocaten

U zoekt één van onze advocaten?