Nieuws

« Vorige - Volgende »

Grootscheepse inzameling van Alphense voedselbank

6 december 2016 - 15:23  •  René de Jong  •  reacties

Grootscheepse inzameling van Alphense voedselbank

Alphen aan den Rijn - Het gaat daarbij om in totaal acht supermarkten: de drie Hoogvliet filialen in Boskoop, vier Hoogvliet filialen in Alphen en tenslotte bij Albert Heijn Konincks in Koudekerk.

Om acht supermarkten in één weekend te kunnen bemensen lukt natuurlijk niet vanuit het vrijwilligersbestand van de voedselbank. Zelf staan zij in Koudekerk en bij Hoogvliet in de Julianastraat, maar in alle andere supermarkten staan spontane vrijwillig(st)ers van kerken uit Boskoop en Alphen aan den Rijn, alsmede van de serviceclubs Kiwanis en JCI-Alphen.

Bent u niet in de gelegenheid om deze twee dagen iets te doneren? Dat hoeft geen probleem te zijn, want de actie Samen voor de Voedselbank (in dit geval de samenwerking tussen Hoogvliet en Omroep West) duurt van 9 t/m 16 december. In de komende week zijn er dus nog voldoende mogelijkheden uw donatie af te geven.

En eigenlijk kost het u helemaal niets! Hoogvliet heeft voor deze actie namelijk tussen de 20-30 houdbare producten geselecteerd en biedt deze aan als '1 + 1 gratis'. Dit geldt overigens voor alle filialen van Hoogvliet, een fantastisch initiatief waarin zij samenwerken met Omroep West.

Koop dus één product voor jezelf en schenk het andere - gratis - product aan de voedselbank.

Fotograaf: Josh Walet