Nieuws

« Vorige - Volgende »

Lionsclubs sparen DE-punten voor de voedselbank

28 januari 2017 - 12:16  •  Karel Winter  •  reacties

Lionsclubs sparen DE-punten voor de voedselbank

Alphen aan den Rijn - Koffie bederft niet. En daarom wordt koffie nauwelijks aan de voedselbank aangeboden. Maar de mensen die voor de voedselpakketten in aanmerking komen, kunnen meestal zelf geen koffie betalen. Daarom doen we dit jaar weer mee aan de landelijke Lionsclubactie het inzamelen van DE-waardepunten voor het goede doel. Voor elke 600 waardepunten geeft Douwe Egberts een pak koffie voor de voedselbank. En bovendien heeft DE toegezegd het totaal aantal pakken met 15% te verhogen.

In de maand februari vindt deze inzamelactie plaats. Op veel locaties, vooral in de Alphense winkelcentra, kunnen de “vergeten” waardepunten in inzameldozen worden gedeponeerd. Keer dus uw keukenlaadjes, busjes, trommeltjes, enz. Om en lever uw DE-punen in voor het goede doel. De voedselbanken zijn u zeer dankbaar.

Inzameldozen staan op de volgende locaties:

Alphen aan den Rijn
Atlas – Etos, Herenhof - Jumbo Ten Brink Food  en Albert Heijn, Aarhof - Albert Heijn, Baronie - Primera en Visspecialist Sluizeman, De Ridderhof - Albert Heijn, Jawi Sportcentrum, Buurtsuper Attent Plus, Zalencentrum De Bron, Curves, Verpleeghuis Oudshoorn, Alrijne Ziekenhuis

Nieuwkoop
Albert Heijn

Fotograaf: Josh Walet