Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vluchtelingen helpen op Lesbos

22 februari 2017 - 19:48  •  Kirsten Bruijnes  •  reacties

Vluchtelingen helpen op Lesbos

Alphen aan den Rijn - Met zes andere dames ga ik van 20 tot 29 mei de handen uit de mouwen steken in vluchtelingenkamp Kara Tepe op Lesbos. Het begon met een plan. Eerst was ik wat sceptisch: wat kun je doen in één week? Maar de stichting Because We Carry – ooit begonnen met het uitdelen van draagzakken aan mensen op de vlucht – zorgt dat er elke week een nieuwe ploeg vrijwilligers staat, die ingewerkt wordt door het team van de week ervoor.

We zullen ontbijt en fruit uitdelen en organiseren activiteiten voor kleine kinderen (2-6 jaar) en volwassenen. Een kleine druppel op een hele gloeiende plaat. Maar alles beter dan thuis zitten. En u kunt ons helpen. Want ontbijt en fruit voor 1000 mensen kost €1000 per dag. We zouden erg blij zijn als u een bedrag wilt overmaken. Dat kan naar rek.nr. NL13 RABO 0301 6421 76, t.n.v. A. Bruijnes, onder vermelding van “Lesbos”.

We betalen onze reis zelf; elke euro die u geeft, komt rechtstreeks bij vluchtelingen terecht. U kunt ons volgen via onze Facebook-pagina: www.facebook.com/BWCteam84. 

Fotograaf: Josh Walet