Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphens Restaurantweek van start met druk weekend

10 maart 2017 - 11:05  •  reacties

Alphens Restaurantweek van start met druk weekend

Alphen aan den Rijn - Een van de deelnemers is restaurant De Dyck uit Woubrugge. Chef-kok Anner Sluijter vertelt: "Vanavond zitten we al volgeboekt, net als de rest van komend weekend. Ook voor volgend weekend stromen de reserveringen al binnen."

De redenen van de chef-kok om weer mee te doen aan de restaurantweek zijn duidelijk. "Alphen is voor ons een grote afzetmarkt, daarom is het voor ons aantrekkelijk om mee te doen aan deze actie. We hadden al positieve ervaringen met de voorgaande edities. Dit jaar doen we uiteraard weer mee om Alphenaren kennis te kunnen laten maken met onze gastvrijheid en concept. Nieuwe gasten komen naar ons restaurant en zien hoe wij onze producten uit de moestuin verwerken tot mooie gerechten. We hopen natuurlijk dat mensen terugkomen vanwege deze eerste ervaring", aldus Anner.

De andere deelnemers van deze editie zijn TROTS, De Alphense Burgemeester, 's Molenaarsbrug, Dolce Vita, El Caballo, Olympia, "gewoon" Lex, Restaurant Batelaan, Wet 'n Wild, Tommy Woks, La Cubanita, Brasserie Buuren, Proto, Il Delicato, Alle Hens, Kyoto, Alfreds, Grand Café Eight, Koeien en Kaas uit Alphen aan den Rijn. Daarnaast doen ook 't Haasje (Hazerswoude-Rijndijk), De Watergeus (Noorden), De Ziende (Nieuwkoop), De Oude School (Ter Aar), Restaurant Dochters (Zevenhoven), Skoop en Steakhouse Meat & Eat (Boskoop) van de partij.

Reserveren kan via www.alphensrestaurantweek.nl

Fotograaf: Josh Walet