Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gevangenisstraf geëist tegen Dick Jol, trainer ARC 3

7 april 2017 - 14:39  •  reacties

Gevangenisstraf geëist tegen Dick Jol, trainer ARC 3

Alphen aan den Rijn - Drie mensen hebben aangifte gedaan tegen de voormalig voetbalscheidsrechter voor mishandeling en bedreiging. Jol zou eind november 2015 een buurman en zijn vriendin hebben mishandeld met een metalen steigerdeel omdat ze met de scooter over de stoep reden. Eerder die dag zou hij een timmerman achterna hebben gezeten met een hakbijl.

Jol zou de jonge buurman met de staaf hebben geslagen. Toen zijn vriendin tussenbeide kwam, sloeg hij haar op haar borstbeen. Beiden hebben geen blijvend letsel opgelopen. Volgens Jol werd hij zo boos omdat het vaker gebeurde en vanwege de veiligheid van zijn 4-jarige dochtertje. Wel betuigde hij spijt van het voorval.

Diezelfde dag was Jol met zijn broer aan het schilderen bij een huis in Wassenaar, toen hij ruzie kreeg met een timmerman. Toen de man Jol en zijn broer uitschold, ging Jol met een hakbijl achter de man aan.

ARC 3
Dick Jol is momenteel trainer bij de Alphense voetbalvereniging ARC. Het bestuur van ARC wil inhoudelijk nog niet reageren, maar eerst de uitspraak die over twee weken volgt afwachten. Wel geeft het bestuur aan Jol te kennen als een correcte en goede trainer voor ARC 3.

Fotograaf: Josh Walet
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit