Nieuws

« Vorige - Volgende »

Benefietontbijt voor bootvluchtelingen op Lesbos

14 april 2017 - 12:18  •  reacties

Benefietontbijt voor bootvluchtelingen op Lesbos

Alphen aan den Rijn - Hier worden bootvluchtelingen die de Middellandse Zee proberen over te steken naar Europa opgevangen. De omstandigheden zijn niet bepaald ideaal. Because we Carry biedt op een aantal manier hulp aan de vluchtelingen. Kirsten en de zes andere dames gaan een aantal dagen het ontbijt verzorgen voor de vluchtelingen. Ook organiseren zij activiteiten voor kinderen en volwassenen.

De dames betalen voor hun eigen reis en verblijf. Zij zamelen nu zoveel mogelijk geld in om de kosten van ontbijt en activiteiten voor de vluchtelingen te betalen. Een week ontbijt plus materiaal voor activiteiten kost circa 7000 euro.

Benefietontbijt
Kirsten Bruijnes haalt onder meer geld op met het organiseren van een benefietontbijt. Hiervoor mag zij de koffiehoek van zwembad AquaRijn aan de Cantharel gebruiken. Ook wordt Kirsten gesteund door Bakkerij Van Kempen.

Het Benefietontbijt is zaterdag 13 mei. Er zijn twee ‘ronden’. De eerste ontbijtronde is van 8.30 tot 9.30 uur en de tweede ronde is van 9.30 tot 10.30 uur. Wie Kirsten wil steunen en zin heeft in een lekker ontbijtje kan zich voor een van beide ronden opgeven. Een ontbijt kost 5 euro. De opbrengst is helemaal voor Because we Carry en komt dus ook helemaal ten goede aan de vluchtelingen op Lesbos. 

Opgeven voor het ontbijt graag voor 12 mei in verband met de inkopen bij kirstendtf3@gmail.com. Graag vermelden of je om 8.30 uur of om 9.30 uur komt ontbijten!

Het Benefietontbijt wordt gesteund door Bakkerij Van Kempen en De Thermen 2 B.V.

Fotograaf: Josh Walet