Nieuws

« Vorige - Volgende »

Fitnessgoeroe Fajah Lourens geeft workout bij ARC

8 juni 2017 - 11:21  •  reacties

Fitnessgoeroe Fajah Lourens geeft workout bij ARC

Alphen aan den Rijn - Naast een 'killerbody' workout van Lourens, organiseren de Alphense sportverenigingen een informatiemarkt met diverse stands over voeding en fitness. Ook geeft Lourens een motivatie speech over het bereiken van doelen.

Het evenement begint om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Iedereen die tot en met 16 juni 2017 een bestelling van vijftig euro of meer plaatst bij Avantisport.nl of de webshop van Lourens, ontvangt een gratis ticket. Losse kaarten kosten tien euro en zijn ook verkrijgbaar via www.mykillerbodymotivation.com. 

Over Fajah Lourens
Lourens werd op 21-jarige leeftijd bekend door de rol van Yasmin in 'Goede tijden, slechte tijden'. In 2011 beleefde Lourens haar filmdebuut in de Nederlandse film Stiletto's, waarin ze de hoofdrol vertolkte en deed in 2012 mee aan Expeditie Robinson. Naast haar televisiewerk is Lourens ook dj en producer.

In 2016 verscheen Killerbody, een dieetboek voor sporters waarin Lourens voedings- en trainingschema's behandelt. Het tweede deel verscheen begin dit jaar.

Fotograaf: Josh Walet
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit