Nieuws

« Vorige - Volgende »

Leerlingen van Park College binden waterski's onder

28 juni 2017 - 15:05  •  reacties

Leerlingen van Park College binden waterskis onder

Alphen aan den Rijn - Aansluitend op deze workshops is via Erik de Groot van Food Partners in Woerden een waterski-arrangement kunnen organiseren. Martin Kalkhoven, eigenaar van Wet 'n Wild, heeft deze activiteit voor een groot deel gesponsord.

"Onze leerlingen hebben erg genoten van dit evenement. Naast dat het een leuk uitje was, hebben de leerlingen laten zien dat ze respect hebben voor elkaar, om kunnen gaan met uitgestelde aandacht en luisteren naar de uitleg van de medewerkers van Wet ’n Wild. Het waterskiën vraagt ook doorzettingsvermogen van onze leerlingen. Dat maakt ons docenten trots", aldus Gemma Bouwer en Ria van Vliet van de carrousel-commissie.

Volgend schooljaar wil het Park College graag doorgaan met het verzorgen van workshops. "Onze leerlingen leren hier heel veel van. Om de workshops te kunnen organiseren is er geld nodig. Hiervoor staan een aantal activiteiten op de planning. Daarnaast zijn we op zoek naar maatschappelijk betrokken bedrijven die ons willen steunen. Bent u of kent u iemand die onze leerlingen een warm hart toedraagt? Laat het ons weten. Alle ideeën zijn welkom", aldus de commissie. 

Fotograaf: Josh Walet
Wet n Wild.'
Wet n Wild

Er gebeurt van alles hier aan de Zegerplas.