Nieuws

« Vorige - Volgende »

N209 van 31 juli tot en met 3 september afgesloten

25 juli 2017 - 19:06  •  reacties

N209 van 31 juli tot en met 3 september afgesloten

Alphen aan den Rijn - De provincie is op 4 september klaar met haar werkzaamheden. De provincie meldt dat de werkzaamheden niets te maken hebben met de aanleg van de (verlengde) Bentwoudlaan. De gemeente is op 21 augustus klaar met de aanleg van de rotonde.

Werkzaamheden
De provincie werkt aan twee kruisingen. De kruising met de Galgweg en de Vierheemskinderenweg wordt verlaagd en er komt een extra rijstrook. Hier wordt ook een veiligere fietsoversteek gemaakt. De kruising met het Kromme Jaagpad krijgt een extra afslag naar links voor verkeer vanuit de dorpskern.
De gemeente werkt tot en met 20 augustus aan een nieuwe rotonde in de N209 als aansluiting naar Weidelanden.

Omleidingen autoverkeer
Van 31 juli tot en met 20 augustus is de N209 tussen de aansluiting met de N11 en de Hoogeveenseweg volledig afgesloten.
Er zijn twee mogelijke omleidingsroutes. De ene route gaat via de N11/N207, waardoor er meer verkeer door Boskoop rijdt. De andere route gaan via de N206/A4/N11. Beide routes worden aangegeven met gele borden.

Omleiding fietsers
Fietsers kunnen tot en met 20 augustus geen gebruikmaken van het fietspad langs de N209.
Hoe de lijnbus van Arriva rijdt, staat op www.arriva.nl. Landbouwverkeer mag uitsluitend noord-zuid door het werkvak van de provincie rijden, maximale breedte 4 meter.

Kijk voor de laatste info op de website van de provincie.

Fotograaf: Josh Walet