Nieuws

« Vorige - Volgende »

De Alphense Talkshow over actualiteit huisartsenpost

7 december 2017 - 19:06  •  Korsjan Punt  •  reacties

De Alphense Talkshow over actualiteit huisartsenpost

Alphen aan den Rijn - Zijn uitspraken hebben voor een hoop tumult gezorgd bij verontruste Alphenaren. De sociale media staan er vol van. Het is een hele actuele, prangende kwestie, waarbij u van harte bent uitgenodigd de discussie aan te horen en om mee te discussiëren.

Gasten aan tafel zijn: Ruud Gebel, huisarts te Alphen aan den Rijn; Han de Jager, wethouder Zorg & Welzijn; Gerard Harmes, voorzitter Stichting Basisziekenhuis Moet. Wie de 4e gast aan tafel wordt is op dit moment nog niet bekend, we hebben iemand van ziektekostenverzekering Zorg en Zekerheid uitgenodigd.

De muziek wordt deze keer verzorgd door: BRUUN, een gelegenheidsformatie met een Nederlandstalig repertoire, veelal geïnspireerd op en door Ramses Shaffy. Houdt voor actuele informatie de site en facebookpagina van DAT in de gaten.

De Alphense Talkshow wordt aanstaande zaterdag, 9 december gehouden in café Alphens in theater Castellum. De inloop is vanaf 15.30 uur. De talkshow is van 16.00 - 17.00 uur. De toegang tot DAT is gratis. Na afloop van de show is er uitgebreid de gelegenheid tot napraten met een drankje.

Fotograaf: De Alphense Talkshow