Nieuws

« Vorige - Volgende »

Jannie wint het regenboogpakket en start actie

16 december 2017 - 10:42  •  Marga Douben  •  reacties

Jannie wint het regenboogpakket en start actie

Alphen aan den Rijn - Jannie: "Mijn kleinkinderen waren dinsdag vanwege de staking van de leerkrachten bij ons. Ik vertelde ze dat we naar een winkel zouden gaan waar mensen zich inzetten om kinderuitbuiting tegen te gaan. Ik wilde ze meenemen naar de Terre des Hommes-winkel aan de Van Nesstraat, omdat ik het belangrijk vind dat ze zich bewust worden van hoe goed wij het hebben en dat er veel kinderen in de wereld zijn die worden uitgebuit. Even later ging de telefoon en het bleek dat ik het regenboogpakket had gewonnen. Dat kon geen toeval zijn."

Jannie heeft het idee opgevat om een inzamelingsactie te starten: ze roept bedrijven en particulieren op om geld te geven aan Terre des Hommes en gaat daarvoor zelf een groot aantal Alphense bedrijven bellen. Het kan dus gebeuren dat u binnenkort door Jannie wordt benaderd met de vraag om een bijdrage te leveren tegen kinderuitbuiting in de wereld.

Degene die het meeste geld stort krijgt het regenboogpakket van Jannie. "Niet vanwege de chocola, maar om het idee dat mensen kinderen willen helpen", zegt Jannie. 

Wilt u ook geld storten? Dat kan tot 15 januari a.s. op rekeningnummer NL47ABNA0594623391 van Terre des Hommes Alphen a/d Rijn o.v.v. actie Regenboog. We zijn blij met elke bijdrage.

Onderschrift foto: Jannie ontvangt op 14 december jl. het regenboogpakket uit handen van Vanessa, de jongste vrijwilligster in de winkel aan de van Nesstraat.

Fotograaf: Marga Douben