Nieuws

« Vorige - Volgende »

Begin een website voor jouw buurt of wooncomplex

10 januari 2018 - 12:27  •  reacties

Begin een website voor jouw buurt of wooncomplex

Alphen aan den Rijn - Bij de invulling van de buurtwebsite moet je denken aan nieuwsberichten over het dichtstbijzijnde winkelcentrum of evenementen in de buurt en 112-berichten, maar ook een agenda met onder andere buurtbarbeques, de ophaaldagen van het vuilnis en bijvoorbeeld buurtpreventie.

Door een koppeling met het cityportal, waar onder andere Alphens.nl en AllesinAlphen op draaien, kun je gemakkelijk kiezen welke algemene informatie je op jouw website wil laten draaien en deze zelfstandig aanvullen met eigen informatie. Daarnaast kan door de koppeling jouw nieuws ook op platformen als AllesinAlphen en Alphens.nl komen te staan.

Vrijwilligers
Het lanceren van een website voor jouw buurt of wooncomplex is gratis, maar uiteraard zijn er wel vrijwilligers uit de buurt nodig om de site te onderhouden en als 'kartrekker' te functioneren.

Het project gaat van start zodra zich voldoende vrijwilligers hebben aangemeld om diverse buurtwebsites op te zetten. Dus heb je interesse om deze website voor jouw buurt op te zetten? Stuur dan een mailtje naar jurre@alphens.nl.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: buurt, website