Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kringloop overhandigt cheque aan dierenambulance

24 januari 2018 - 09:55  •  reacties

Kringloop overhandigt cheque aan dierenambulance

Alphen aan den Rijn - De cheques, afkomstig van de jaarlijkse goededoelenactie van de Alphense kringloop, werden overhandigd door directeur Martin van Keeken.

"Het was indrukwekkend om te zien met hoeveel passie deze mensen voor de dieren zorgen en hoe jong sommige vrijwilligers zijn", aldus Van Keeken over Stichting Dierenambulance Alphen aan den Rijn e.o. "Heel veel respect voor deze groep mensen en mooi om te zien hoe blij ze waren met zeer welkome cheque van 1.500 euro."

Werkvinden 2.0 nam dinsdag een cheque ter waarde van vijfhonderd euro in ontvangst en de beheerders van de Alphense kinderboerderijen kregen uit handen van Van Keeken een cheque met een bedrag van duizend euro overhandigd. De andere goede doelen volgen op een later moment. 

Goede doelen
Stichting Kringloop Alphen reikt geldbedragen uit aan tien goede doelen, namelijk het Open Venster, hospicegroep Alphen-Nieuwkoop, molen 'Nieuw Leven', Ontmoetingscentrum Dementie, Stichting Dierenambulance Alphen a/d Rijn e.o., Stichting Alphense Kinderboerderijen, Stichting Resa, Stichting Voedselbank Alphen a/d Rijn e.o., De Vrienden van Oudshoorn en Werkvinden 2.0.

 

Fotograaf: Stichting Kringloop Alphen