Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuw in de verkoop: Kerkstraat 11A in Woubrugge

25 januari 2018 - 10:53  •  Koppes Makelaardij  •  reacties

Nieuw in de verkoop: Kerkstraat 11A in Woubrugge

Alphen aan den Rijn - Dat u niet per sé vrijstaand hoeft te wonen om een gevoel van vrijheid te hebben bewijst deze woning wel! Een kindvriendelijke woonomgeving, een rustige en centrale ligging op loopafstand van het winkelcentrum, sport- en recreatiefaciliteiten en twee basisscholen. Woubrugge ligt zeer centraal met uitvalswegen naar alle delen van de Randstad en staat bekend om haar prachtige polderlandschap, water en jachthavens met directe aansluiting op natuurgebied Braassemermeer.

De ruime oprit met eigen parkeergelegenheid, de garage, een achtertuin van maar liefst 19 meter diep en 10 meter breed, dit zijn slechts een handvol kenmerken die u bij  aankomst gelijk zullen opvallen. Deze woning biedt veel woongenot mede door de praktische indeling en de nette afwerking. Vooruitlopend op de gedetailleerde beschrijving noemen wij alvast enkele bijzonderheden:

Kerkstraat 11A, Woubrugge. Vraagprijs € 425.000,= k.k.

  • Een riante woonkamer met een sfeervolle openhaard, een trapkast en een schuifpui naar de achtertuin
  • De woning beschikt over vloerverwarming in de keuken, de hal en de badkamer
  • Een ruime en neutrale keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur
  • De inpandig bereikbare garage is voorzien van een wasmachineaansluiting en biedt eventueel de mogelijkheid tot het creëren van een kantoor-/praktijkruimte aan huis.
  • In totaal 4 royale slaapkamers en een zeer ruime badkamer
  • Om het plaatje compleet te maken beschikt de woning over een fraai aangelegde achtertuin met diverse terrassen, een gazon, een vijver én een veranda, alsmede een ruime en eveneens zonnige voortuin met leilinden.

Kortom, dit is niet zomaar een woning, dit is thuiskomen! Bent u al nieuwsgierig geworden? Wij bezichtigen graag met u de woning.

 

KOPPES Makelaardij
Julianastraat 133
Alphen aan den Rijn  

info@koppesmakelaardij.nl 
0172 - 43 45 61

Fotograaf: Koppes Makelaardij
Koppes Makelaardij.'
Koppes Makelaardij

Hulp bij het verkopen en aankopen van een huis.