Nieuws

« Vorige - Volgende »

Liefdevol Valentijnsdiner in verpleeghuis Oudshoorn

1 februari 2018 - 09:22  •  reacties

Liefdevol Valentijnsdiner in verpleeghuis Oudshoorn

Alphen aan den Rijn - De Alphense topchef Peter Batelaan stelt zijn kookkunsten ter beschikking om deze groep mooie gerechten, bereid met kunde en liefde, te serveren. 

"Natuurlijk kook ik met liefde voor deze groep mensen. Aan mij de uitdaging om een diner samen te stellen dat door, zowel de bewoners als hun partners, als bekend en toch bijzonder ervaren wordt. Inderdaad, het wordt een soepje, stoofvlees met groenten en een vlaflip, maar dan wel op mijn manier voor deze gelegenheid bereid", aldus Peter Batelaan.

Voorzitter van de RT 84 Boudewijn Caminada vult aan: "Ieder jaar zetten wij ons als serviceclub in voor hen die dat goed kunnen gebruiken. Vorig jaar was dat een stuiterballenrace en nu dit diner. Bijzonder aan dit diner is dat onze aandacht juist uitgaat naar de partner van de bewoner. Waarom? Omdat de bewoners al iedere dag met veel aandacht en respect verzorgd worden. Hun partner staat er veelal alleen voor. Met name voor hen maken wij dit gebaar. Het geheel leggen we natuurlijk ook vast met een mooie foto."

Sponsoring
De lokale horeca wordt ook gevraagd om aandacht te creëren voor het initiatief. In zo'n twintig restaurants waaronder Trots, Eight, Maggie Blue, Barista en Hendricks wordt er bij de rekening een kaartje gelegd. Op dat kaartje wordt de gast gevraagd om één euro fooi te doneren aan dit initiatief. De gehele opbrengst komt ten goede van het project. 

"Alle kosten worden gesponsord en alle medewerking is op vrijwillige basis. Het is mooi om te zien dat ieder jaar er weer vele partijen meedoen. Voor dit jaar zoeken we alleen nog iemand die het eten en drinken wil sponsoren. Is die sponsor er niet direct, dan vergoeden wij het uit de servicekas", ligt Caminada toe.

Het liefdevolle Valentijnsdiner vindt op 14 februari 2018 plaats in Verpleeghuis Oudshoorn. Wilt u dit initiatief sponsoren, neem dan contact op met secretaris Marc Huisman van de commissie via m.huisman@marchuisman.nl

Fotograaf: Alphens.nl
Verpleeghuis Oudshoorn.'
Verpleeghuis Oudshoorn

Verpleeghuis voor ouderen.