Nieuws

« Vorige - Volgende »

Overhandiging van opbrengst Sama Sama Festival

28 februari 2018 - 13:37  •  reacties

Overhandiging van opbrengst Sama Sama Festival

Alphen aan den Rijn - Op 2 december werd het Sama Sama Festival georganiseerd in de Rijnstreekhal. "Ondanks het feit dat de verwarming het van 10.00 tot 16.00 uur niet deed -op de koudste dag van dat jaar- hebben we met z'n allen een geweldig resultaat behaald dankzij de inzet van alle vrijwilligers, artiesten en bezoekers", aldus Tuhumena.

Stichting Tugu is bezig met een monument als eerbetoon aan de eerste en tweede generatie Molukse ouderen die naar Alphen kwamen. De planning is dat het monument in 2019 wordt gerealiseerd. Hiervoor is minimaal 30.000 euro en met de bijdrage van het Sama Sama Festival is de eerste stap gezet. 

Vervolg
Stichting Sama Sama zal op vrijdag 30 november 2018 een vervolg geven aan het succesvolle festival. Ook de opbrengst van dit festival is bestemd voor het monument. "Het wordt wederom een geweldig evenement met meer Maluku food, dans en fantastische bands en artiesten", aldus Tuhumena. 

De organisatie zal binnenkort meer informatie bekend maken over het festival. Volg de facebook-pagina van Tugu Maluku Alphen

Fotograaf: Alphens.nl