Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vrijwilligersprijs voor Jeroen de Nie en vrijwilligers Oudshoorn

9 maart 2018 - 19:49  •  reacties

Vrijwilligersprijs voor Jeroen de Nie en vrijwilligers Oudshoorn

Alphen aan den Rijn - Jeroen de Nie heeft de prijs gewonnen voor zijn inzet bij Stichting Max, het Sinterklaasjournaal en het Vakantiespel. De 346 vrijwilligers van Oudshoorn kregen de prijs voor de vele werkzaamheden die zij voor de inwoners doen. Beiden kregen een cheque ter waarde van 750 euro om besteden aan hun vrijwilligerswerk.

Janny de Bruijn en Stichting Akkerbloem werden tweede, ook zij kregen een financiële bijdrage voor hun vrijwillige activiteiten.

Vrijwilligersprijs
Begin dit jaar konden alle inwoners van de gemeente hun Vrijwilligersheld nomineren. Uit alle inzendingen werd door de jury, bestaande uit raadsleden Ronald Geurts, Helma van der Louw en de winnaars van de Vrijwilligersprijs 2017 Mariska van Vliet en Petra Dresscher, twee organisaties en twee vrijwilligers geselecteerd. De afgelopen weken konden alle inwoners van gemeente Alphen aan den Rijn hier op stemmen.

Met de Vrijwilligersprijs wil de gemeente aandacht vragen voor alle vrijwilligers in de gemeente en het waardevolle werk dat zij doen.

Fotograaf: Alphens.nl