Nieuws

« Vorige - Volgende »

Inschrijven voor de zwemvierdaagse in AquaRijn

12 april 2018 - 09:05  •  De Thermen2  •  reacties

Inschrijven voor de zwemvierdaagse in AquaRijn

Alphen aan den Rijn - Tijdens de zwem4daagse zwemmen deelnemers vier dagen achter elkaar baantjes, 10 baantjes voor kinderen en 20 baantjes voor volwassenen. Iedereen kan meedoen, ook kinderen die nog niet in het bezit van een zwemdiploma en G-zwemmers. Zij mogen een ouder/verzorger of buddy deelnemen. Deelnemen kan als groep (gezin/school/bedrijf) of individueel.

Zwemmen is gezond en leuk en daarom maakt De Thermen2 er een feest van in het zwembad. De organisatie zorgt voor veel gratis randactiviteiten in en om het water, zoals zeemeerminzwemmen, suppen, duiken met perslucht en de Reddingsbrigade. De laatste avond is er een laser-discoshow.

Ook overdag
Nieuw dit jaar is dat ook de Vroege vogels en lunchzwemmers mee kunnen doen van 7.00 uur tot 9.30 en van 12.00 uur tot en met 13.00 uur.  In de avond zijn de starttijden tussen 18.30 uur en 19.30 uur.

Goede doel
Met de Zwem4daagse haalt De Thermen2 geld op voor het KWF tijdens Samenloop voor Hoop, dat op 26 en 27 mei in Alphen aan den Rijn georganiseerd wordt. Deelnemers van de Zwemvierdaagse kunnen ervoor kiezen om in te schrijven voor 11,-. Daarvan gaat 1,- euro naar Samenloop voor Hoop.

Inschrijven kan via www.zwem4daagse.nl.

Fotograaf: Alphens.nl EV